4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Adana Demirspor maçında olay!

TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu'nda Adana Demirspor ile Altınordu arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısını mağlup bitiren ev sahibi takım taraftarları tribünde kavga etti. Kavgaya müdahale eden çevik kuvvet polisi ile taraftarlar arasında çıkan arbedede 2'si polis memuru 6 kişi yaralandı.

Adana 5 Ocak Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı konuk ekip Altınordu'nun 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı. Takımlarının ilk yarıyı mağlup bitirmesine öfkelenen bazı Adana Demirsporlu taraftarlar, tribünde kendi arasında kavga etti.

Olaylara polis ekipleri müdahale ederken, bu kez taraftarlar ile tribüne çıkan çevik kuvvet polisi arasında arbede yaşandı. Taraftarlar oturdukları koltukları sökerek polislerin üzerine fırlattı. Çevik kuvvet polisi de taraftarlara copla müdahale etti.

Olaylarda 2 polis memuru ile 4 taraftar yaralandı. Yaralı polis memurları, stat içerisindeki ambulansta ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra hastaneye götürüldü. Bazı taraftarlar, yaralı polisleri hastaneye götüren ambulansa tribünden söktükleri koltukları fırlattı.

Bu arada taraftarların "Emniyet dışarı" şeklinde slogan atması üzerine maçın bir bölümünü taraftarların arasında izleyen Emniyet Müdürü Arif Akkale, yanına gittiği taraftarları sakinleştirdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Mart 2009 Pazar 15:34:43
Güncelleme :1 Mart 2009 Pazar 18:18:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MeRtJan IP: 78.186.17.xxx Tarih : 1.03.2009 18:20:52

ßu çiRqin OlayLar ßize hiÇ yakıŞmadı yaRaLanan pOlis we taRaftaR aRkaDaşLara qeÇmiŞ Olsun diLeqimizLe.