2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Adana Demirspor’a yeni sponsor

Starpet, Adana Demirspor Kulübü’ne göğüs reklamı vererek sponsor oldu. Firma, Adana Demirspor’a bir sezon için 125 bin YTL ödeyecek.

Anlaşmanın yapıldığı toplantıda konuşan Starpet Genel Koordinatörü Levent Oral, “Adana Demirspor’a sponsor olarak destekte bulunmak bizlere çok büyük gurur verdi. İnşallah sezon sonunda bu büyük camianın yakalayacağı başarıda bizim de katkımız olacaktır. Sponsorluğumuzu önümüzdeki sezon da uygulayacağız. Ancak bu anlaşmayı da yine Adana Demirspor Kulübü ile yapmayı düşünebiliriz” dedi.

Starpet’in kendilerine destek olmasından büyük mutluluk duyduklarını kaydeden Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mehmet Gökoğlu da, “Starpet’i yanımızda görmek bizi son derece sevindirdi. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Başarıyı hep birlikte yakalayacağız” diye konuştu.

Toplantı sonrası Starpet yazılı formayı giyen mavi-lacivertli futbolculara firma yetkilileri tarafından pasta ikram edildi.

Bu arada, Adana Demirspor U-14 takımı, Akademi Ligi’nde karşılaştığı Almanya’nın FT Schweinfurt takımını 1-0 mağlup etti. Kayhan Kaynak Kardeşler Stadı’nda oynanan karşılaşmanın tek golünü Çağatay kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2008 Cuma 15:29:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa uyar IP: 71.232.159.xxx Tarih : 8.11.2008 04:36:55

Teşekkürler Starpet, bu herkese örnek olsun.