3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Adana Demirspor'da imza şov

TFF 2. Lig 2. Grup takımlarından Adana Demirspor, bir dönem Beşiktaş forması da giyen ve son olarak Kasımpaşa'da oynayan Yasin Sülün, Malatyasporlu Ulaç Çağlayan ve Sivasspor'dan Emre Efe ile sözleşme imzaladı.

Adana Demirspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, transfer çalışmaları kapsamında anlaşma sağlanan Turkcell Süper Lig deneyimi olan eski Beşiktaşlı futbolculardan Kasımpaşalı Yasin Sülün, Fenerbahçe altyapısından yetişen Malatyasporlu Ulaç Çağlayan ve Sivasspor'dan Emre Efe ile 2'şer yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.

Açıklamada, yeni transferlerin, imzalarını takımın Nevşehir kampında attıkları kaydedildi.

Adana Demirspor Kulübü Futbol Şubesi Sorumlusu Önder Serin, ligin çok uzun bir maraton olduğunu belirterek, transfer çalışmalarını buna göre yaptıklarını söyledi.

Turkcell Süper Lig deneyimi olan bir kaleciyi transfer etme aşamasında olduklarını ifade eden Serin, şunları kaydetti: “Kamp sürecine geç başlamamız nedeniyle, birinci, ikinci ve üçüncü etap çalışmaları yapamadık. Bu nedenle ideal kadronun oluşması, ligin 4. ya da 5. haftasını bulacak. Bu süreci en az kayıpla geçmek istiyoruz. Biraz sabır gösterildiği takdirde hep birlikte başarıya imza atacağız.”

Serin, ayrıca Adana Demirspor'u bir takım yapmak istediklerini, oluşan bu takım havasında yakalanacak başarıyı Adanalılar ile paylaşmayı istediklerini de bildirdi.

Turkcell Süper Lig'de uzun süre forma giyen Yasin Sülün, Adana halkına deneyimleriyle layık olacağını belirterek, Adana Demirspor'u hep beraber güzel günlere taşıyacaklarını kaydetti.

Adana Demirspor Kulübü'nde olmaktan büyük gurur duyduklarını dile getiren deneyimli futbolcuların “Hep birlikle omuz omuza vererek Adana Demirspor'u başarılı günlerine taşıyacaklarını” söyledikleri bildirildi.

AA
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2008 Pazar 15:29:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
şimşek can IP: 88.227.155.xxx Tarih : 11.08.2008 12:23:11

bn demirsporluyum inşallah bu transferler ii olur bunları görmemız için lig başlaması lazım bana göre işe yaa çok ii transfer yaptık BU SENE ŞAMPİYON ADANADEMİRSPOR..