4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Adana Demirspor'da moraller yerinde

TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu takımlarından Adana Demirspor, "Kebap ve Şalgam Günü"nde stres attı.

Mavi-lacivertli kulüp tarafından düzenlenen etkinlik, Adnan Menderes Bulvarı'ndaki Menderes Adası'nda gerçekleştirildi.

Kulüp Başkanı Bekir Çınar, etkinlikte yaptığı konuşmada, Adana Demirsporlu olmaktan gurur duyduklarını belirterek, "Burada birlik ve beraberliğimizin çok güzel bir örneğini sergiliyoruz" dedi.

Takım kaptanı Cem Yanık ise, Adana Demirspor taraftarının her koşulda takımına sahip çıkmasının kendilerini mutlu ettiğini vurgulayarak, "Bu tür etkinliklerin her zaman süreceği inancıyla herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Bir taraftar topluluğunun oluşturduğu müzik grubu ise Adana Demirsporluları saatlerce coşturdu. Grup, konukların isteklerini tek tek yerine getirdi. Kulüp Başkanı Çınar ve yönetim kurulu, mavi-lacivertli formalar giyerek, müzik eşliğinde taraftarla uzun süre halay çekip, eğlendi.

"1. Geleneksel Adana Demirspor Kebap ve Şalgam Günü"ne; yönetim kurulu, futbolcular, teknik heyet ve taraftarın yanı sıra MHP Adana Milletvekilleri Recai Yıldırım ve Yılmaz Tankut, MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Üçkardeşler, DSP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yalçın Akyol, DSP Çukurova Belediye Başkan Adayı Adem Atılgan, eski Kulüp Başkanı Mehmet Gökoğlu ve eski kulüp yöneticileri de katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 22:51:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?