4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Adana Demirspor'dan muhteşem açılış

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Adana Demirspor, yeni futbol sezonunu görkemli bir törenle açtı. Ünlü şarkıcı Alişan'ın konser verdiği yeni sezon açılış töreni, havai fişek ve lazer gösterileriyle renklendi.


5 Ocak Stadı'nda düzenlenen açılış töreni öncesi 'şöhretler karması' gösteri maçı yaptı. Şöhretler Karması maçında Adana Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, Adana Barosu Başkanı Aziz Erbek ile ünlü şarkıcı Alişan da sahaya çıktı. Maçın ilk golü şarkıcı Alişan'dan geldi.


Gösteri maçının ardından Adana Demirspor'un teknik kadrosu ve futbolcular taraftarların alkışları ve tezahüratları eşliğinde tek tek sahaya çıktı. Adana Demirspor Kulübü Başkanı Bekir Çınar, bu sezon hedefledikleri başarıya ulaşacaklarına inandığını vurgulayarak, taraftarlardan kombine bilet almalarını ve kulübün 'Flexi Card'ına ilgi göstermelerini istedi.
Kentin uzun yıllardan bu yana yabancı bir ülke takımını ağırlamadığını ifade ederek, ''Bu özleme son vermek için 4 Eylül Cuma günü Adana'da, İtalya Serie A takımlarından Livorno ile özel bir maç yapacağız'' dedi.


Sahalarda küfür duymak istemediklerini belirten Çınar, tribünlere seslenerek taraftarlardan bu konuda söz aldı.
Daha sonra lazer gösterisi ve havai fişek gösterisi gerçekleştirildi. Hem teknik kadro hem de futbolcular müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.
Havai fişek gösterisinin ardından ise şarkıcı Alişan sahne aldı. Sahneye Adana Demirspor'un formasıyla çıkan Alişan, taraftarlarla birlikte şarkılarını seslendirdi.
Konserin ardından Adana Demirspor, İskenderun Demirçelikspor ile hazırlık maçı yaptı.

İha
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2009 Perşembe 11:25:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?