4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Adana Demirspor'dan transfer atağı

TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu takımlarından Adana Demirspor, Adanaspor'dan Cem Hallaçeli, Cihan Ünal ve Alper Yeşil ile Diyarbakırspor'dan Ceyhun Yelkenci'yi renklerine bağladı. 

Ara transfer döneminde transfer çalışmalarını sürdüren mavi-lacivertli kulüp, 4 yeni ismi kadrosuna dahil etti. Adana Demirspor, Adanaspor'dan Cem Hallaçeli, Cihan Ünal ve Alper Yeşil, Diyarbakırspor'dan da Ceyhun Yelkenci ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. 

Adana Demirspor Kulübü 2. Başkanı Ramazan Çimen, Aytaç Durak Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında, yönetim olarak, yeni transferlerin takıma önemli katkılar sağlayacağına inandıklarını belirtti. 

Transferi burada noktalamadıklarını, ara transfer döneminin son günü olan 1 Şubat Pazartesi gününe kadar yeni sürprizler olabileceğini ifade eden Çimen, "Yetiştirebilirsek bir iki arkadaşımızı daha kadromuza katacağız. Bunlar; daha önce Adana Demirspor'a emek vermiş, ancak bir şekilde kulüpten ayrılmış ve tekrar mavi-lacivertli formayı giymek isteyen isimler" dedi. 

Transferleri teknik heyetin direktifleri doğrultusunda gerçekleştirdiklerinin altını çizen Çimen, "Daha önce hatıra binaen, teknik heyetin fikirleri sorulmadan transferler yapılmış, biz yönetim olarak bunu yapmıyoruz" diye konuştu. 

Yeni transferler Cem Hallaçeli, Cihan Ünal, Alper Yeşil ve Ceyhun Yelkenci ise, Adana Demirspor'u layık olduğu yere getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek, her iki tarafa da hayırlı olması temennisinde bulundular.

iha
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2009 Cuma 14:14:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?