4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Adana EMİTT'te tanıtılacak

Adana'nın tarihi ve turistik yerlerinin yanı sıra kültürel değerleri, EMİTT 2009'da (Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı) tanıtılacak.

Çukurova Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ÇUKTOB) Başkanı Tayyar Zaimoğlu, yaptığı açıklamada, 12-15 Şubat 2009 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Beylikdüzü'nde gerçekleştirilecek fuarda; valilikler, büyükşehir ve il belediyeleri ile çok sayıda yerli ve yabancı seyahat acentesi, oteller ile çeşitli firmaların stant açacağını belirtti.

EMİTT 2009'da, Adana'nın tanıtımı amacıyla 3 No'lu salonda 187 metrekarelik stant ayrıldığını ifade eden Zaimoğlu, fuarda, profesyonel turizmcilere ve ziyaretçilere Adana'nın ve bölgenin tarihi ve turistik yerlerini tanıtıcı broşür, afiş ve kitapların yanı sıra bölgeye özgü olan narenciye ürünleri, şalgam suyu, cezerye, turunç reçeli dağıtılacağını kaydetti.

Zaimoğlu, fuara Adana Valisi İlhan Atış ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'ın da katılacağını ifade etti.Açılışı 12 Şubat 2009 Perşembe günü saat 11.00'da Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay tarafından yapılacak EMİTT 2009'a, 50 ülke ve yüzlerce turizm merkezinden 3 bin katılımcının iştirak etmesi bekleniyor.

iha
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2009 Salı 12:59:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?