4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Adana Huzurevi'nde 'Sıra Gecesi'

Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında, Adana Huzurevinde "Sıra Gecesi" düzenlendi.

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na (SHÇEK) bağlı Adana Huzurevi'nde kalan yaşlılar, "18-24 Mart Yaşlılar Haftası"nın açılışını huzurevinde "Sıra Gecesi" düzenleyerek yaptı.

Adana Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fazlı Doğanç, huzurevi sakinlerinin bir hafta boyunca çeşitli etkinlik yapacağını, bu etkenliklerin ilkinin sıra gecesi olduğunu söyledi.

Adana Huzurevi Müdürü Nurdan Kama da, 18-24 Mart tarihlerinde kutlanan Yaşlılar Haftası etkinliklerine erken başladıklarını söyledi. "Sıra gecesi"ni, düzenleyerek yaşlıların moralini daha yüksek tutmak istediklerini vurgulayan Kama, "Huzurevi sakinleri düzenlediğimiz etkinliklerden en çok sıra gecesini seviyor. Grup eşliğinde şarkılar söyleyip moral depoluyorlar" dedi.

Kama, bu yıl Yaşlılar Haftası etkilikleri kapsamında, saç defilesi, el ürünleri sergisi, tiyatro oyunu, konser ve konferanslar düzenleyeceklerini de bildirdi.
Konuşmaların ardından saz ve söz eşliğinde eğlenen huzurevi sakinleri adeta gençlere taş çıkarttı.

Bazı yaşlılar müzik eşliğinde yerinden kalkarak oyuna katılırken bazıları da oturdukları yerden alkışla tempo tuttu. Huzurevi Müdürü Nurdan Kama'da yaşlılarla birlikte oynadı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 10:10:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?