4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

'Adana idare edilmesi zor bir şehir'

Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Mustafa Tuncel, Adana'nın idare edilmesi zor bir şehir olduğunu belirterek, "5 yıllık süreçte Adana'ya inanılmaz güzel hizmetler yapan bu meclisin değeri önümüzdeki dönemde daha iyi anlaşılacaktır" dedi.

Şubat ayı meclis toplantısının 2. bileşimine başkanlık yapan Tuncel, 20 yıldır meclis üyeliği yaptığını, Adana'yı diğer meclis üyelerinden daha iyi bildiği kanaatinde olduğunu ifade etti.

Adana'nın zor bir şehir olduğunun altını çizen Tuncel, "Adana, hemen hemen her seçimde bütün siyasi partilerin sıkıntı çektiği bir yerdir. Adana'yı idare etmek zordur. Adana'da milletvekilliği, belediye başkanlığı yapanlara Allah sabır versin" diye konuştu.

Tüm belediye başkanı ve meclis üyesi adaylarına 29 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde başarılar dileyen Tuncel, şunları söyledi: "Birbirimizi tahrik etmeden, üzmeden, iftiralarla saldırmadan bu seçim dönemini tamamlayacağımızı ümit ediyorum. 5 yılını dolduran bu meclis, Adana'ya inanılmaz güzel hizmetler yapmıştır. Bu meclisin değerini Adanalılar önümüzdeki dönemde daha iyi anlayacaktır."

Meclis toplantısı öncesi salon girişinde esnaf olduğunu söyleyen bir şahısla yaşadığı tartışmaya da değinen Tuncel, "Adana hem sıcak hem de nem oranı yüksek bir şehir. Nem ve sıcak Adanalı'nın beynini sulandırıyor. Dolayısıyla huysuz, agresif bir yapıya sahiptirler. Bütün bu zorluklar, sıkıntılar içerisinde, içeri girerken bir arkadaş, başkan şöyle, Mustafa Tuncel böyle falan demiş. Biz Adanalıyız. Ben 60 yaşındayım, bu yaşta kavga edilir mi? Ediliyor işte" şeklinde konuştu.

Tuncel'in konuşmasının ardından, gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Gündemdeki 7 madde, komisyonlardan geldiği şekliyle kabul edildi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 16:29:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?