4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Adana Korosu destek bekliyor

Shov TV tarafından düzenlenen "Korolar Çarpışıyor" yarışmasına katılan Adana Korosu 18 Mayıs'ta yayınlanacak ikinci programda izleyicilerden destek bekliyor.
İlki 11 Mayıs Pazartesi günü yayınlanan programda gönderilen SMS’lerle 3. olan Ferdi Tayfur yönetimindeki Adana Korosu 18 Mayıs Pazartesi günü akşam ikinci kez seyirci karşısına çıkacak.

İlk hafta eleme yapılmazken programın ikinci haftasında elemeler başlıyor. Program yapımcısı Medyapım yetkililerinden alınan bilgiye göre, bu haftadan sonra her bölümde bir ilin korusu yarışmaya veda edecek. Yarışmadan elenecek il ve korusunu gönderilen destek mesajları belirleyecek. Vatandaşların en az mesaj gönderdiği sanatçı ve korosu yarışmaya veda edecek.

Eleme yapılmayan ilk hafta Rojin ve Mardin Korosu birinci Kutsi ve Malatya Korosu ikinci Ferdi Tayfur ve Adana Korosu ise üçüncü olmuştu.

Öykü Berk’in çalıştırdığı Trabzon’un 4, Ferda Anıl Yarkın’ın çalıştırdığı Çanakkale 5, Nalan’ın çalıştırdığı Bursa Korosu 6’ıncı olurken Pınar Aylin’in çalıştırdığı İzmir Korosu ise 7’inci ve son sırada yer almıştı.

Geliri eğitime harcanacak olan yarışmanın bir sosyal sorumluluk projesi olduğu için koroda yer aldığını belirten yarışmacılardan belediye meclisi eski üyesi ve gazeteci Salim Büyükkaya, “Bizi desteklemek isteyen hemşehrilerimiz herhangi bir şebekeye ait cep telefonlarının mesaj bölümünden Ferdi yazıp 2950’ye göndermeleri yeterlidir. SMS’ler yalnız yarışma günü değil tüm hafta boyunca gönderilebilir. Bir hafta boyunca atılacak mesajlar o haftanın birincisini belirleyecek. Biz Adana korosu olarak birinci olmak istiyoruz. Bunun için de yalnız Adana’nın değil, Mersin, Hatay, Osmaniye, Gaziantep, Kahramanmaraş, Niğde ve Karaman’daki hemşehrilerimizin de bizi destekleyeceğine inanıyoruz" dedi.
Adana korosunda genç ve amatör müzisyenlerin yanı sıra kentin renkli simaları da yer alıyor.
 

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2009 Pazar 12:20:43
Güncelleme :17 Mayıs 2009 Pazar 12:26:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?