29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Adana milyonerini arıyor

Milli Piyango ve Şans Oyunları Bayileri Odası Adana Şube Başkanı Mustafa Karabaş, Adana'ya yıllardır büyük ikramiyenin çıkmadığını hatırlatarak, "Yıllardır şansımız yoktu, bu yıl dua ettik, büyük ikramiye Adana'ya çıktı" dedi. 

Milli Piyango'nun 20 milyon YTL'lik büyük ikramiyesini paylaşan illerden Adana, talihlisini arıyor. Yıllardır milli piyangonun büyük ikramiyesinin Adana'ya çıkmadığını hatırlatan Milli Piyango ve Şans Oyunları Bayileri Odası Adana Şube Başkanı Mustafa Karabaş, "Yıllardır bugünü bekliyorduk. Milli Piyango bayilerimiz, bilet satışlarından memnun değillerdi. Sürekli büyük illerin biletlerine büyük ikramiye çıkıyordu. Bu da bayilerimizi olumsuz etkiliyordu. Bu yıl tüm bayilerimizle birlikte, büyük ikramiyenin Adana'ya çıkması için dua ettik ve büyük ikramiye ilimize çıktı. Bunun için çok mutluyuz" dedi. 

Adana'daki Milli Piyango bayileri, 1 Aralık tarihinde Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odası Derviş Günday Toplantı Salonu'nda yılbaşı özel çekilişi için bir araya gelerek büyük ikramiyenin Adana'ya çıkması için hep birlikte dua etmişti.
iha
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2007 Pazartesi 15:44:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?