5
Mayıs
2024
Pazar
ADANA

Adana PTT'den otomasyonlu çözüm

PTT Adana Başmüdürü Mahmut Akbal, merkez ve şubelerdeki yoğunluğun bir ay içinde sona ereceğini söyledi. 26 şubenin daha otomasyon sistemine kavuşacağını belirten Akbal, "Bir ay içinde bu çalışmalar bitecek. Böylece hizmet sunumu ve bu hizmetlere olan talep artacak" dedi.

PTT Adana Başmüdürü Mahmut Akbal, düzenlediği basın toplantısında, PTT Çarşı Merkez Müdürlüğü’nde PTT Bank Projesi kapsamında 1 Ocak’tan itibaren tadilat çalışması başladığını, buradaki birimlerde sunulan hizmetlerin bir kısmının geçici olarak ertelendiğini, bu nedenle diğer yerlerde yoğunluğun arttığını söyledi. Zaman zaman şikayetlere konu olan sorunların ortadan kaldırılmasına yönelik çalışmaların sürdüğünü ifade eden Akbal, "26 şubemiz daha otomasyon sistemine kavuşacak. Bir ay içinde bu çalışmalar bitecek. 26 şubemizin otomasyona kavuşmasıyla, buralarda verilen hizmet sunumu ve bu hizmetlere olan talep artacaktır. 6 bin 714 emekli vatandaşımızın da maaşlarını şubelerimizden alacak olması, merkezdeki şubelerin yükünü azaltacaktır. Yani en geç bir ay sonra uzun kuyruklardan kaynaklanan şikayetler bitecek" diye konuştu.
PTT Bank Projesi’nin Adana’da geliştirilmesi için PTT Çarşı Merkez Müdürlüğü binasındaki tadilat çalışmasının da bir aylık zaman zarfında biteceğini kaydeden Akbal, bu alanda da iddialı olduklarını söyledi. Akbal, Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) faturalarının tahsili konusunda ise protokol hazırlıklarının tamamlanmak üzere olduğunu, yaklaşık bir hafta sonra protokolün imza aşamasına geleceğini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2005 Salı 17:24:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?