4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Adana'da 3 fuar birden açıldı

Adana'da, "Yaza Merhaba 2009, Moda Güzellik 2009, Bebe ve Çocuk İhtiyaçları, Modası ve Oyuncak Fuarı" eş zamanlı olarak Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde açıldı.

Tüyap Adana Fuarcılık AŞ tarafından Çukurova Fuarcılık AŞ. işbirliği, Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Adana Kuaför ve Manikürcüler Odası, Adana Giyim Markaları Derneği, Adana ile çevre il ve ilçelerin sivil toplum kuruluşları ve meslek örgütlerinin destekleriyle düzenlenen Yaza Merhaba 2009, Moda Güzellik 2009, Bebe ve Çocuk İhtiyaçları, Modası ve Oyuncak Fuarı ile eş zamanlı olarak Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde açıldı.

Törende konuşan Adana Valisi İlhan Atış, Adana Valiliği olarak her fuar açılışına katılarak destek verdiklerini belirti. Atış, "Bu fuar bana göre yaza merhaba fuarıdır. Yaza merhaba denilecek en güzel kentlerden birisi Adana'dır. Tarımda altın yılımızı yaşıyoruz. Muhteşem bir verimlilik yaşanıyor. Sanayide elektrik ve doğalgaz üretimi attı. Sanayide de çok iyi gidiyoruz" dedi.

TÜYAP Adana Fuarcılık AŞ Genel Müdürü İlhan Ersözlü, açılışı yapılan 3 ayrı fuarın 6 gün boyunca bayram havasında geçeceğini söyledi. Ersözlü, "Bahçe mobilyalarından ev elektroniğine, spordan resme, müziğe, giyimden güzelliğe, çocuk ihtiyaçlarından sağlıklı yaşama, estetikten doğa ve turizm, ev tekstilinden kişisel hobi araçlarına kadar yüzlerce çeşit üren ve hizmetin sergileneceği fuarımız, altı gün süresince oldukça renkli etkinliklere, şovlara ev sahipliği yapacaktır. İlk kez düzenleyeceğimiz fuarlarımız yaz aylarına yaklaştığımız Çukurova Bölgesi'nde hissedilir bir hareketlilik ve canlılık sağlayacaktır" dedi.

Ersözlü, fuar kapsamında 1. Çufaş - Tüyap Fuar Gençlik Satranç Turnuvası ile 22-23 Mayıs tarihlerinde, satranç severlerin fuar çatısı altında toplanacağını sözlerine ekledi. Fuara katkı veren firmalara destek protokolü Tüyap AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ünal ve Adana Ticaret Odası Başkanı Şaban Baş arasında imzalandı. Konuşmaların ardından protokol üyeleri hep birlikte fuarın açılışını yapmak üzere kurdeleyi kesti. Daha sonra Adana Valisi İlhan Atış ve beraberindekiler fuarda yer alan standları ziyaret etti. Fuar açılışına Adana Valisi İlhan Atış'ın yanı sıra Tüyap AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ünal, Tüyap Adana Fuarcılık AŞ Genel Müdürü İlhan Ersözlü, Çukurova Fuarcılık AŞ Genel Müdürü Duru Çiftçi, Çukurova Kaymakamı Abdulhamit Erguvan, Seyhan Kaymakamı İsmail Hakkı Develi, Organize Saniye Bölge Müdürü Vedat Kahyalar, Adana Esnaf Odası Başkanı Kazım Barışık da katıldı.

Yaza Merhaba 2009, Moda Güzellik 2009, Bebe ve Çocuk İhtiyaçları, Modası ve Oyuncak Fuarı, 19-24 Mayıs tarihleri arasında açık olacak. 
 

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2009 Salı 15:35:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?