3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Adana'da Beşiktaş izdihamı

Turkcell Süper Lig'in 32. haftasında Bursaspor ile cezası nedeniyle Adana'da karşılaşacak Beşiktaş'ı, Adana'da kalabalık bir taraftar grubu karşılandı. Karşılama sırasında taraftarlar futbolculara dokunmak isteyince izdiham yaşandı.

Türkiye Hava Yolları'na (THY) ait özel bir uçakla Adana'ya gelen Beşiktaş kafilesi Adana Havalimanı'nda kalabalık bir taraftar kitlesi tarafından karşılandı. Gelen yolcu bölümünde taraftarlar uzun bir kuyruk oluştu.

Saat 17.00'de Beşiktaş'ın Adana Havalimanı'na inmesiyle taraftarlar, futbolcular ve Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'e dokunmak için adeta birbirini ezdi. Havalimanından ilk önce dışarı çıkan Başkan Demirören, taraftarlar ile fotoğraf çektirdi. Küçük taraftarlardan çiçek aldı. Demirören'in dışarıya çıkmasıyla birlikte taraftarlar başkanı öpebilmek için birbirini ezdi.

Başkanın arkasından futbolcuların otobüse binmek için dışarıya çıkmasıyla birlikte taraftarlar futbolculara dokunmak ve onları öpmek isterken izdihama neden oldu. Taraftarlar kaleci Rüştü Reçber'i öpmek isteyince Rüştü zor anlar yaşadı. Nobre ise taraftarların kendisinin üzerine gelmesiyle birlikte kaçarak kurtuldu.

Daha sonra Gökhan Zan ve Delgado da zor anlar yaşadı. Futbolcuların otobüse binmesiyle birlikte taraftarlar otobüse hücum etti. Çevik kuvvet polisi otobüse yönelen taraftarlarla kısa süreli tartıştı. Otobüsün hareket etmesiyle birlikte taraftarlar otobüsün arkasından koşmaya başladı. Bazı taraftarlar kaldırıma takılarak yere düştü.

.
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2008 Cuma 18:21:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sinan kurt IP: 88.229.39.xxx Tarih : 26.04.2008 15:19:44

yıldırım demirören için taraftar birbirini mi ezdi...? olurmu öyle şey çarşı yıldırımdan kurtulmaya çalışıyo zaten ne öpmesi bulsalar döverler..