2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Adana'da bir şişe süt için onlarca çocuk ezilme tehlikesi yaşadı

Adana’da, Süt Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen bir organizasyonda yapılan süt dağıtımında izdiham yaşandı. İzdiham sebebiyle onlarca çocuk ezilme tehlikesi geçirdi.

Adana Çocuk İstismarlarını Önleme ve Rehabilitasyon Derneği ve Adana merkez Beyazevler Mahallesi Muhtarlığı tarafından organize edilen Süt Haftası Şenliği’nde yapılan süt dağıtımı, izdihamla sonuçlandı. Beyazevler Mahallesi Muhtarı Orhan Yalçın tarafından yürütülen süt dağıtımında bir paket süt almak için birbirleriyle yarışan çocuklar zaman zaman ezilme tehlikesi geçirdi.

Beyazevler Mahallesi Muhtarı Orhan Yalçın ise yaşanan izdihama ilginç bir açıklama getirdi. Yalçın, "Başka ülkelerde yılda 1 kişi 200 litre süt tüketirken, ülkemizde 1 kişi yılda 25 litre süt tüketiyor. Bu izdiham bu sebepten kaynaklanmış olabilir. Organizasyonlarımız çok güzel oluyor ama her seferinde ne dağıtsak izdiham çıkıyor" dedi.

Adana Çocuk İstismarlarını Önleme ve Rehabilitasyon Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Can Eren ise organizasyonu Muhtar Orhan Yalçın ile birlikte güzel bir organizasyon düzenlediklerini söyledi.

ADANA-(İHA)
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2004 Cumartesi 21:15:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?