2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Adana'da bombalı araç alarmı!

Adana'da ankesörlü telefondan yapılan bombalı araç ihbarı, Adana Emniyet Müdürlüğü ekiplerini alarma geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Polis İmdat hattı 155'i isim vermeden arayan bir kişi, Adana'da Numune Hastanesi ve Çukurova Devlet Hastanesi'nin önünde bomba yüklü bir otomobilin bulunduğunu ihbar etti. Arayan şahsın bombanın en kalabalık saatte patlatılacağını söylemesi üzerine Emniyet Müdürlüğü alarma geçti.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, önce hastanelerde görevli polisleri arayarak çevredeki şüpheli araçları tespit etmelerini istedi. Ekipler de hastaneler bölgesine gelerek gün boyu arama yaptı. Hastane önüne park eden bütün araçlar tek tek kontrol edildi. Ancak bomba yüklü olduğu ileri sürülen araca rastlanmadı.

Yapılan çalışmada, şahsın Hacı Ömer Sabancı Caddesi üzerinde bulunan Çukurova Devlet Hastanesi önündeki ankesörlü telefondan aradığı belirlendi. Bunun üzerine olay yerinde bulunan bir polis, ankesörlü telefonların önünde nöbet tutarak telefon kulübelerine kimseyi yaklaştırmadı. Bir süre sonra gelen olay yeri inceleme ekibi, ihbarın yapıldığı ankesörlü telefonu tespit ederek parmak izi çalışması yaptı.
Parmak izi çalışmasından sonra ihbarın gerçek olup olmadığı ya da niçin yapıldığının belirlenmeye çalışılacağı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2008 Salı 17:28:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?