5
Mayıs
2024
Pazar
ADANA

Adana'da bombalı gece

Adana’da dün akşam saatlerinde meydana gelen şiddetli patlama büyük paniğe neden oldu. Büyük maddi hasarın meydana geldiği patlamada ölen ya da yaralanan olmadı.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde Reşatbey Mahallesi Fuzuli Caddesi üzerinde bulunan "Elektrosel" adlı faks malzemesi satan iş yerinde şiddetli bir patlama meydana geldi.

Patlamadan kısa süre sonra olay yerine ulaşan emniyet güçleri güvenlik nedeniyle bölgeyi kordon altına alarak bir süre Fuzuli Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi girişini araç ve yaya trafiğine kapattı.

Bölgede geniş çaplı araştırma yapan polis ekipleri patlamaya dışardan atılmış bir bombanın neden olabileceği üzerinde dururken olay yerine ambulanslar da geldi.

Can kaybının ve yaralanmanın olmadığı patlama sonrası çevrede büyük panik yaşanırken iş yerinin bulunduğu bina başta olmak üzere çok sayıda ev ve iş yerinin camlarının kırıldığı görüldü.

Patlamanın ardından iş yeri sahibi Can Özbozdoğanoğlu olay mahallinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Özbozdoğanoğlu, hiç kimseyle husumeti olmadığını ancak iş yerinin adının yabancı olmasının birileri için rahatsızlık yaratmış olabileceğini öne sürdü.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2005 Çarşamba 12:43:42
Güncelleme :21 Nisan 2005 Perşembe 11:11:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?