3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Adana'da canlı bomba alarmı!

Adana polisi, Mersin'deki canlı bomba olayının ardından şehrin giriş-çıkışlarıyla birlikte kamu kurum ve kuruluşlarının çevresinde güvenlik önlemlerini artırdı.

Canlı bombanın kullandığı araç, Mersin'de otoyol girişinde polis tarafından durdurulmak istendiği sırada patlama meydana gelmişti.

Adana polisi, canlı bombanın parçalanarak hayatını kaybettiği, 2 sivil ile birlikte 10 polis memurunun da yaralandığı patlamanın ardından alarma geçti.

Şehrin giriş-çıkışları ile birlikte Valilik, Emniyet Müdürlüğü, Adliye Sarayı ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarının çevresinde güvenlik önlemleri arttırıldı. Asayiş ve trafik polisinin ortaklaşa katıldığı uygulamada şüpheli araçların ve şahısların kayıtları sorgulandı. Valilik binası yakınında yapılan uygulamada, polis ekiplerini farketmeyerek hızla yoluna devam eden bir araç sürücüsü ise hareketli dakikaların yaşanmasına neden oldu.

Durdurulan aracın sürücüsünün ve yanındaki arkadışının kimlik sorgulaması ile araçta yapılan aramada olumsuz bir duruma rastlanmadı. Uygulama, geç saatlere kadar devam etti.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2008 Çarşamba 09:16:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?