1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Adana’da caz rüzgarı

ADANA’DA CAZ RÜZGARI

ABD'li ünlü caz grubu "Trio Chicago & Friends"in (Şikago Üçlüsü ve Dostları) Adana konseri, izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’ndaki konsere Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, kentin üst düzey protokolü, konsolosluk yetkilileri ile İncirlik’te yaşayan ABD vatandaşları katıldı.

Daha önce İstanbul, Ankara ve İzmir'de seyirci karşısına çıkan Trio Chicago & Friends, ABD Adana Konsolosluğu, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Altın Koza A.Ş. işbirliğiyle düzenlenen konser caz severlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Kemancı Elliott Golub, kemancı ve viyolonist Marlou Johnston, piyanist Kay Kim ve flütçü Laura Hamm ile Türk asıllı soprano Suna Avcı'dan oluşan grup, ABD'li bestekarların eserlerinin yanı sıra, "Üsküdar’a Gideriken" adlı nostaljik şarkıyı da seslendirdi.

Konser sonrası ABD'li ünlü caz grubu "Trio Chicago & Friends" elemanlarına çiçek veren Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Adana’ya geldikleri için teşekkür etti.

ADANA’DA CAZ RÜZGARI
ADANA’DA CAZ RÜZGARI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2011 Cuma 11:03:03
Güncelleme :21 Ocak 2011 Cuma 11:27:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?