2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Adana'da derbi maça doğru

Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, Pazar günü oynanacak Adana Demirspor-Adanaspor derbi maçını maraton tribününde taraftarlarla birlikte izleyeceğini açıkladı.

Taraftarlara "Tribünlerde beraber oturalım. Derbi maçını futbol şölenine çevirelim” çağrısını yineleyen Başkan Durak, Adana Demirspor ile Adanaspor arasında başlayan dostluğun zedelenmemesi gerektiğinin altını çizdi. Pazar günkü maçın "ezeli rekabet" olarak değerlendirilmemesini isteyen Başkan Durak, taraftarların bu çağrıya uyacağına inandığını kaydetti.

Dostluk havasında geçecek maça Adanalıların ailelerini de alarak gelmesini isteyen Durak, "İki takımımız arasındaki dostluğun bu maçta kendini iyice hissettireceğine inanıyorum. Bunu da taraftarlarımızın davranışları ortaya koyacaktır. Maçın skoru ne olursa olsun, ama sonuçta dostluk kazansın" şeklinde konuştu.

Maçın ilk yarısını Adana Demirsporlu, ikinci yarısını ise Adanasporlu taraftarlarla maraton tribününde birlikte izleyeceğini belirten Durak, "İki takım taraftarları arasındaki birlik ve beraberliğin Pazar günü de sürmesi en büyük dileğimizdir. Her iki takımın taraftarının büyük olgunluk içerisinde maçı izleyeceğine inanıyorum. Pazar günü ortaya çıkacak tablo tüm Türkiye’ye örnek olmalıdır" dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 29 Şubat 2008 Cuma 15:23:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
s.yıldırım IP: 85.104.192.xxx Tarih : 2.03.2008 09:56:38

evet bende katılıyorum sayın aytaç durak ın fikirlerine inşallah kardeşlik ve dostluk içinde geçer düşmanlarımızı çatlarız her iki takımada canı gönülde başarılar