2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Adana'da engelli gençler futbolcu abilerine sahayı dar etti

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 13 Şubat Şehir Stadı’nda düzenlenen minyatür kale futbol maçında Valilik Futbol Takımı ile karşı karşıya gelen engelli çocuklar, oynadıkları futbolla göz doldurdu.

Vali Yardımcısı Mithat Orhan’ın kaptanlığını yaptığı Valilik Futbol Takımı karşısında mağlup duruma düşen engelli çocuklar, sahadan 4-4 berabere ayrılmayı başardılar. Rehabilitasyon merkezinde kalan diğer engelli çocuklar da maç boyunca tezahüratlarla takımlarına destek verdiler. 20’şer dakikalık 2 devre halinde oynanan maç sonunda Rehabilitasyon Merkezi Futbol Takımı’ndaki engelli çocuklar, Vali Yardımcısı Mithat Orhan’a günün anısına kendi yaptıkları bir panoyu hediye ettiler.

Rehabilitasyon merkezinde kalan engelli çocukları, maçtaki performansları nedeniyle tebrik eden Vali Yardımcısı Mithat Orhan, "Daha önceden çocuklara maç yapma sözü vermiştik. O sözümüzü yerine getirmek için sahaya çıktık. İlk başlarda kolay galip geleceğimizi sanmıştık, ama sonraları maçı nasıl galip bitiririz diye düşünmeye başladık. Çocuklarımızı bu tür aktivitelerle yetiştiren ilgili arkadaşlarımıza teşekkür ederim" dedi.

iha-adana
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2004 Cuma 10:55:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?