3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Adana'da Fatih Terim heyecanı

Adana spor camiası, çarşamba günü kente gelecek olan A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim'i karşılamaya hazırlanıyor.

A Milli Futbol Takımı'nın yarı final oynadığı Avrupa Şampiyonası'nın ardından ilk kez Adana'ya gelecek olan Terim, özel uçakla geleceği havalimanında hemşerileri tarafından coşkuyla karşılanacak.

Terim, aynı gün, futbola başladığı takım olan Adana Demirspor'un onursal başkanı Orhan Demirdal'ı anma programına da katılacak.

Terim'in Adana ziyaretiyle ilgili Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nde (ÇGC) basın toplantısı düzenleyen Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Adana Şube Başkanı Ali Hoşfikirer, Terim'in sık sık Adana'ya geldiğini, ancak bu gelişinin diğerlerinden farklı olduğunu söyledi.

Terim'in, Türkiye'nin büyük başarı elde ettiği Avrupa Şampiyonası'nın ardından ilk kez memleketine geleceğini ifade eden Hoşfikirer, "Adanalılar ve Adana'daki yerel gazeteler, Fatih Terim'e şampiyonanın başından sonuna kadar destek vermişlerdir. Eleştirilerin yoğunlaştığı dönemlerde bile yerel gazeteler yaptıkları haberlerle Terim'e sahip çıkmışlardır. Ben de bu gazetelerin kupürlerini biriktirdim ve şampiyonanın ardından Bodrum'da Terim'e gösterdim. Bu kupürleri inceleyen Terim, bana, 'bir Adana yapalım' dedi. Çarşamba günü, Fatih Hoca'nın başarısına, karizmasına yakışır bir karşılama yapmalıyız. Sevgi korteji oluşturmalıyız ve Terim'e, 'Adanalı beni tahmin ettiğimden çok seviyormuş' dedirtmeliyiz" dedi.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir de, Fatih Terim'in bir marka olduğunu ifade ederek, "Şehrimizi, Türkiye'de ve dünyada en iyi şekilde temsil eden Terim'i, kendisine layık bir şekilde karşılayacağız" diye konuştu.

Toplantıya; Türkiye Spor Yazarları Derneği ve Anadolu Spor Gazetecileri Derneği temsilcileri ile Fatih Terim'in birlikte futbol oynadığı arkadaşları katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2008 Pazartesi 13:10:27
Güncelleme :21 Temmuz 2008 Pazartesi 13:13:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?