29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Adana'da Fenerbahçe balosu

Fenerbahçe Kulübü'nün 100. yılda elde ettiği 43 ayrı şampiyonluk, Adana Fenerbahçeliler Derneği'nce düzenlenen 100. Yıl Balosu'nda coşkuyla kutlandı.


Adana Seyhan Otel'de bu akşam düzenlenen şampiyonluk balosuna Fenerbahçe Kulübü Derneklerden Sorumlu Asbaşkanı Mithat Yenigün, Dernekler Çalışma Grubu Üyeleri Murat Boyraz ve Yaşar Nadi Atilla da katıldı. Gecede, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın gönderdiği mesaj, Sarı-lacivertli dernek üyeleri tarafından ayakta alkışlandı. Fenerbahçe Kulübü Derneklerden Sorumlu Asbaşkanı Yenigün, gecede yaptığı konuşmada, 100. yılda 43 ayrı dalda elde ettiği şampiyonlukla kendisine yakışır başarılar elde eden Sarı-lacivertli kulübün, yeni sezonda da şampiyonluklar kazanmaya devam edeceğini belirtti.

Yenigün, Fenerbahçe Kulübü'nün her fırsatta Türkiye'de 25 milyon taraftarı olduğunu konuştuklarını belirterek, "Madem bu kadar taraftarımız var, bunu göstermek adına 'Taraftar Kartı'mızı da hiç değilse 1 milyona çıkaralım" diyerek salonda bulunanlardan destek istedi.


Adana Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Bülent Büyükiz de, 100. Yıl ve Şampiyonluk Balosu'na katılan herkese teşekkür ederek, "Fenerbahçe Spor Kulübü 100. yılını yaşadığı şu günlerde, sportif anlamda gerçekten olağanüstü başarılara imza attı. Hem Turkcell Süper Ligi Şampiyonluğu'nu kazandı, hem de amatör branşlarda da 43 kupa kazanarak olağanüstü başarıya imza attı. Bundan onur ve mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.


Fenerbahçe Dernekler Çalışma Grubu Üyesi ve Adana Fenerbahçeliler Derneği Onursal Başkanı Yaşar Nadi Atilla da, 100 yıllık gencecik bir çınarın doğum gününe geldiklerini kaydederek, "Her dalında 17 şampiyonluk olan bu çınarın, her tomurcuğunda, her filizinde, her yaprağında bu yıl kazanılmış 43 kupanın konuk olduğu ulu çınarın doğum gününe hoşgeldiniz. Hepiniz çok yakından biliyorsunuz ki, Fenerbahçe tarihi Cumhuriyet tarihiyle koşuttur. Birlikte ağladılar, birlikte güldüler. Birlikte bu cumhuriyetin
kuruluşunun temel taşını oluşturdular. Ulusal kurtuluş savaşımızda İstanbul işgal edilirken, Fenerbahçemiz'in işgal kuvvetlerin kalesine gönderdiği her meşin yuvarlak Anafartalar'da, Dumlupınar'da, Sakarya'da, Adana'da düşmana atılmış bir gülle ile eşdeğerdi. İşte ben bunun için Fenerbahçeli'yim. İşte Fenerbahçe bunun için Türkiye'dir" dedi.


Daha sonra yapılan törende, İstanbul'dan getirilen üzerinde Fenerbahçe futbol takımı oyuncularının imzası bulunan Sarı-lacivertli forma, Adana Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Büyükiz'e hediye edildi. Forma, daha sonra açık artırmayla satıldı. Gecede, Erhan Yalçınlar Grubu ile Işın Karaca sahne alarak davetlilere eğlenceli bir gece yaşattı.
Bu arada, geceye katılmak isteyen Fenerbahçe formalı bir çocuk içeri alınmayınca üzgün şekilde salonu terketti.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2007 Pazartesi 00:06:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?