4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Adana'da fuar hareketliliği

Adana’da fuar hareketliliği sürüyor. 2. Çukurova Üretim Teknolojileri ve Otomasyon Elektronik Enerji Üretim ve Dağıtım Fuarı, TÜYAP merkezinde açılıyor.

TÜYAP’tan yapılan yazılı açıklamada, ÇUTEK 2009 - 2. Çukurova Üretim Teknolojileri Fuarı, 11-14 Haziran 2009 tarihleri arasında, TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde Otomasyon, Elektrik – Elektronik, Enerji Üretimi ve Dağıtımı Fuarı ile eş zamanlı olarak gerçekleşecek.

TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş tarafından gerçekleştirilecek organizasyon, Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesi, Metal Sanayi Sitesi, TİAD - Takım Tezgâhları Sanayici Ve İş Adamları Derneği, EMO - Elektrik Mühendisleri Odası Adana Şubesi, TEDAŞ - Toroslar Elektrik Dağıtım Şirketi işbirliği ve Çukurova Fuarcılık A.Ş. ve Adana Büyükşehir Belediyesi, sivil toplum kuruluşları ile meslek örgütlerinin destek veriyor.

Her türlü üretim ihtiyacında kullanılan makine, malzeme, donanımın sergilendiği Çukurova Üretim Teknolojileri ve Otomasyon, Elektrik – Elektronik, Enerji Üretimi ve Dağıtımı Fuarları, geçen yıl da olduğu gibi sektördeki lider üretici ve ithalatçı firmaların katılımı ile üretimin çeşitliliğine ve kalitesine önemli katkılar sağlayacağı belirtildi. Sergilenecek olan en son üretim teknolojileri ve otomasyon sistemleri üretimin daha düşük maliyetlerle, daha kısa zamanlarda, daha kaliteli ve verimli olmasına olanak sağlayacağı, böylece katılımcılara, ziyaretçilere ve ülke ekonomisine olumlu katkılar sunacağı kaydedildi.

Çukurova bölgesinin en önemli fuarlarını düzenleyen TÜYAP, geçtiğimiz yıl ilkini gerçekleştirdiği Çukurova Üretim Teknolojileri ve Otomasyon, Elektrik – Elektronik, Enerji Üretimi ve Dağıtımı Fuarları ile, sektöründe faaliyet gösteren en önemli markalar ile yurtiçi ve yurtdışından gelen 17.200 yerli ve yabancı profesyonel ziyaretçiyi buluşturarak, en son teknolojileri ve hizmetleri yakından görme ve kıyaslama şansı bulmalarını sağlamıştı.

Bu yıl da ikincisi düzenlenen, Türkiye’den ve birçok farklı ülkeden yüzlerce firma ve firma temsilcisinin katılımı ile gerçekleştirilecek ve konusunda bölgenin en kapsamlı fuarları olan Çukurova Üretim Teknolojileri ve Otomasyon, Elektrik – Elektronik, Enerji Üretimi ve Dağıtımı Fuarları, yurt içinden ve yurt dışından gelecek olan profesyonel ziyaretçilere de ev sahipliği yapacak.
 

İHA
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2009 Cumartesi 18:51:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?