29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Adana'da hanedan düğünü

Son Osmanlı Padişahı Vahdettin'in torununun torunu Mesude Evliyazade ile Zaimoğlu ailesinin varisi Tolga Zaimoğlu dünya evine girdi.

Son Osmanlı Padişahı Vahdettin'in torununun torunu Mesude Evliyazade ile Adana'lı iş adamı ve Zaimoğlu ailesinin varisi Tolga Zaimoğlu Park Zirve Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi.

Bir süre önce Adana'nın Zaimoğlu ailesinin varisi Tolga Zaimoğlu ile nişanlanan son Osmanlı Padişahı Vahdettin ile son Osmanlı Sadrazamı Ahmet Tevfik Paşa'nın torunu, Hümeyra Sultan'ın kızı Hanzade Özbaş ile merhum Osman Refik Evliyazede'nin avukatlık yapan küçük kızı Mesude Evliyazade hayatlarını birleştirdi.

En ince detayları Hümeyra Sultan'ın kızı ve gelinin annesi Hanzade Özbaş tarafından planlanan düğüne Adana Valisi İlhan Atış, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, Şehzade Osman Selahaddin Osmanoğlu, Prof. Dr. İlber Ortaylı, gelinle damadın yakınları ve çok sayıda davetli katıldı.

Aytaç Durak'ın kıydığı nikahta, nikah şahitliklerini ise Aylin Ataca, Müzeyyen İşler, Selim Aksoy ve Serkan Aşıkoğlu yaptı.

Çiftin düğün sonrası balayı için Havai'ye gidecekleri öğrenildi.

aa
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2007 Pazar 11:52:46
Güncelleme :17 Haziran 2007 Pazar 19:02:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serdar tüzün IP: 81.213.181.xxx Tarih : 18.06.2007 11:25:39
rahmetli atatürk sen rahat uyu............