30
Nisan
2024
Salı
ADANA

Adana'da ilginç hırsızlık olayı

Adana'da çalıntı motosikletle, hareket halindeki bir kamyonun kasasından koyun çalan zanlılar, farkedilince motosikleti ve 2 adet koyunu olay yerinde bırakıp kaçtı. 

Edinilen bilgiye göre olay, saat 02.00 sıralarında Seyhan Mahallesi, 40 Sokak civarında meydana geldi. İddiaya göre, çalıntı olduğu öğrenilen plakasız kasalı motosikletle, Batman'dan gelen ve içerisinde 169 koyunun bulunduğu 56 AD 363 plakalı kamyona yanaşan zanlılar, kasadan koyunları indirmeye başladı. İndirdikleri koyunları kendilerini arkadan takip eden bir pikaba dolduran şahıslar, kamyon şoförü Salih Ay ve mal sahibi Osman Akbulut'un şüphelenerek kamyonu durdurması üzerine paniğe kapıldı. 

Bunun üzerine 2 adet koyunu ve motosikleti olay yerinde bırakarak kaçmaya başlayan zanlıların peşinden koşan Ay ve Akbulut, koyunları çalmak isteyenlerin 3 kişi olduğunu belirtti. Ara sokaklara kaçarak izin kaybettiren şahıslar, çaldıkları 9 koyunu yükledikleri plakası alınamayan pikap ile olay yerinden kaçtı. Olay üzerine kamyonda bulunan koyunların 9 tanesinin çalındığını belirten mal sahibi Osman Akbulut, "Dikiz aynasından farkettim. Kamyonu durdurunca kaçmaya başladılar. Kovaladık ama yakalayamadık. 2 tane koyunu ve motosikleti bırakıp kaçmışlar" dedi. 

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
iha
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2007 Çarşamba 09:19:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?