2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Adana'da ilginç hırsızlık

Edinilen bilgilere göre olay, Adana’nın merkez Seyhan İlçesi 100. Yıl Mahallesi Kireçocağı Semti’nde meydana geldi. 65 sokak 10 sayılı eve gelen 3’ü kadın 4 kişi, üzerlerindeki kimyasal maddeyle evin merdiven dairesinde oturan anne Binnaz Çetin, gelini Suna Çetin, kızları Nurten ile Gülten Çetin’i uyuttuktan sonra evin içerisine girerek Adana burması olarak bilinen 6 bilezik, bir adet altın set, 4 yüzük ve bir adet çocuk künyesini alarak harf ve rakam gurubu alınamayan 35 plakalı araçla kaçtılar.

Bir süre sonra uyandıklarında soyulduklarını anlayan ev sahipleri, durumu polise bildirdi. Evlerinin merdiven dairesinde oturdukları sırada bir araçla 3’ü kadın 4 kişinin geldiğini belirten Nurten Çetin (23), "Kadınlardan 2’si gelerek çarşaf ve nevresim sattıklarını söyledi.

 Biz de almayacağımızı söyledik. Ama yinede yanımıza gelerek "Yorulduk. Bir su verin de içelim" diyerek oturdular. Biz de su ve ayran verdik. Biz hiç bir şey yiyip içmediğimiz halde oturduğumuz yerde uyumuşuz. Bir koku hissediyorduk ama kadınlar kokuyor sanmıştık. Uyanıp kendimize geldiğimizde ise evin içerisinde bulunan altınlarımızın alındığını fark ettik" diye konuştu.

Olayla ilgili tahkikat başlatan polis ekipleri, hırsız zanlılarının oturduğu yerde bir miktar beyaz toz halinde kimyasal madde bulurken olay yerinde toplanan vatandaşlar, aynı şahısların kendi kapılarına da gelip satış yapmak istediğini söyledi.

iha-adana
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2004 Perşembe 13:26:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?