3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Adana'da kanlı tartışma:1 ölü

Adana'da aralarında eskiye dayalı husumet bulunan şahıslar arasında başlayan tartışma, kanlı bitti. Olayda 1 kişi silahla vurularak, öldürüldü.


Edinilen bilgiye göre olay saat 22.00 sıralarında Yeni Yurt Mahallesi, 5 Sokak'ta bulunan bir çay ocağında meydana geldi. İddiaya göre inşaat ustası olduğu öğrenilen Mehmet Kalem (29), alkol aldıktan sonra arkadaşının işlettiği çay ocağına gitti. Mehmet Kalem, burada aralarında eski bir husumet bulunan M.C. ile karşılaşınca tartışmaya başladı.

Tartışma daha sonra kavgaya dönüşerek, sokağa kadar taştı. Kavgada M.C., yanındaki silahla Kalem'i başından vurdu. M.C. olaydan sonra kaçarken, ağır yaralanan Kalem, çağırılan ambulansla Adana Numune Hastanesi'ne kaldırılarak, ameliyata alındı. Kalem, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti.


M.C.'nin olay sırasında kullandığı silah, polis ekipleri tarafından olay yerinin yakınındaki boş bir bahçede bulundu. Öte yandan Mehmet Kalem'in kardeşi Ferhan Kalem'in de 1 yıl önce silahla vurularak, öldürüldüğü kaydedildi. Polis, olaydan sonra kaçan zanlı M.C.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

İha
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2008 Çarşamba 02:51:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?