29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Adana'da kapkaç

Adana'da arkadaşının doğum günü partisinden dönen genç bir kız, motosikletli kapkaççılarının saldırısına uğradı. Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli bir şahıs, yüzleştirilmek için götürüldüğü hastanede genç kızın yakınları tarafından darp edilmek istendi.


Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesi Kurtuluş Mahallesi'nde özel bir sigorta şirketinde çalışan Seda Güngör (23), iş arkadaşının doğum günü partisine katılmak üzere işyerine gitti. Genç kız kutlama sonrası eve dönerken motosikletli iki kapkaççının saldırısına uğradı.

 Saldırganlara direnen genç kız, bir süre yerde sürüklenirken, üzerlerinde siyah kıyafet olduğu belirtilen 20-25 yaşlarındaki iki kişi çantayı çalarak kaçtı. Sürüklenme nedeniyle, yüzünde ve vücudunun çeşitli yerlerinde sıyrıklar oluşan genç kız, ambulansla Adana Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, olay sonrası kapkaç zanlısı olduğu iddiasıyla tarife uyan bir kişiyi gözaltına alarak genç kızla yüzleştirmek için hastaneye götürdü. Gözaltına alınan kişiye hastanede bulunan genç kızın yakınları saldırmak isteyince, polis zanlıyı ekip otosuna bindirerek Erdoğan Çıtak Polis Karakolu'na götürdü.


Tedavisi sonrası karakola götürülen genç kız, saldırganın gözaltına alınan kişi olmadığını söyledi. Gözaltına alınan kişi serbest bırakılırken, kaçan zanlıların yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2007 Pazartesi 00:17:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?