2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Adana'da klima seferberliği başladı...

Tüketiciler Birliği Derneği Adana Şube Başkanı Gazi Kılıçparlar, toplu taşıma araçlarla yolcu taşıma hizmetini sunarken insanları rahatlatan çözümlerin de düşünülmesi gerektiğini söyledi.

Adana’da Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüslerin dışında klima kullanan sadece bir kooperatif olduğunu diğerlerinin ise bu hizmeti vermediğini hatırlatan Kılıçparlar, "Vatandaşlardan özellikle içinde bulunduğumuz mevsimde yapılan şehir içi yolculuğun çekilmez düzeylere çıktığı yönünde yoğun şikayetler alıyoruz. Bu çağda klimasız bir araç düşünmek mümkün olmasa gerek. Artık klima bir lüks değil, zorunlu ihtiyaç haline gelmiştir. Bu ihtiyaç artık dikkate alınmalıdır" diye konuştu.


Başlattıklarını duyurduğu, "Yaylayı Adana’ya indirelim" kampanyası ile bütün toplu taşıma araçlarına klima takılmasını hedeflediklerini belirten Kılıçparlar, "Bu konuda ulaşım hizmetlerinden faydalanan tüketicileri bu kampanyanın sesi olmaya, başta yerel yönetimler olmak üzere tüm ulaşım sektörü odalarını ve diğer sivil toplum örgütlerini de bu sese kulak vermeye çağırıyoruz" dedi

iha-adana
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2004 Perşembe 15:24:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?