29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Adana'da kundaklama

Kimliği belirsiz şahıslar, 4 otomobili benzin dökülerek yaktı. Bir apartmanın otoparkında park halinde bulunan araçların patlaması ile bir anda sarsılan apartman sakinleri sokağa döküldü. 

Edinilen bilgilere göre olay Mithatpaşa Mahallesi 28 sokakta bulunan Kanal Sitesi'nde meydana geldi. Saat 01.00 sıralarında apartmanın otoparkında park halinde bulanan 01 TZ 222, 34 US 7014, 01 PD 528 ve 01 DU 329 plakalı araçlar, kimliği belirsiz 4 kişi tarafından benzin dökülerek yakıldı. Benzinin etkisi ile bir anda otomobillerin etrafını saran alevler otomobillerde büyük çapta maddi hasara neden oldu. Yangının büyümesi nedeniyle meydana gelen patlamalar sonucu olaydan haberdar olan apartman sakinleri durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekipleri yangını söndürmek için müdahale ederken, emniyet ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı. Yaşanan kundaklama olayında otomobillerinin yandığını gören bazı vatandaşlar sinir krizi geçirdi. İlk defa böyle bir olayın yaşandığını dile getiren apartman sakinleri, "Burada yeni taşınan insan nadirdir. Hepimiz en aşağı 25 senedir burada oturuyoruz. Şimdiye kadar böyle bir olayla karşılaşmadık. Bunu yapanlarda
hiç mi vicdan yok? Gecenin bir yarısında gelen 4 kişi, benzin dökerek araçları yakıp kaçmışlar. Ya birisine bir şey olsaydı? Bunlar insan olamaz" dedi. Polis kaçan 4 zanlıyı yakalamak için çalışma başlatırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2007 Salı 11:41:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?