4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Adana'da 'Kutlu Doğum' coşkusu

Adana'da "Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri kapsamında "Seni Seviyorum Ya Resulallah" yazılı bir paramotorla gökyüzünden vatandaşlara gül dağıtıldı.

Merkez Seyhan ilçesinde bulunan Merkez Park'ta Adana İl Müftülüğü, sivil toplum örgütleri ve işadamları tarafından 14-20 Nisan "Kutlu Doğum Haftası" nedeniyle farklı bir etkinlik düzenlendi. Sabancı Merkez Camii yanında üzerinde "Seni Seviyoruz Ya Resulallah" yazılı ve kenarında güller bulunan bir paramotorun uçuşu gerçekleştirildi.

Müftülük görevlileri tarafından getirilen güller, gökyüzüne süzülen paramotor ile vatandaşların üzerine bırakıldı. Vatandaşlar da ilk kez yapılan etkinliğe yoğun ilgi
gösterdi. İşadamı Bekir Fevzi Yıldırım yaptığı açıklamada, Peygamberimiz Hz Muhammet'e sevgilerini bu yıl farklı bir şekilde göstermek ve Adana'nın seçimlerde kirlenen imajını düzeltmek için böyle bir etkinlik organize ettiklerini söyledi.

Paramotor Uğur Polat ise 7 yıldır yamaç paraşütü ile uğraştığını ancak ilk kez peygamberimiz Hz Muhammet için uçacağını belirterek, "Daha önce evlilik teklifi, sevgililer günü ve partiler için uçtum. Ama ilk kez peygamber efendimiz için uçuyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2009 Salı 18:17:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?