2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Adana'da OKS heyecanı

Adana'da Ortaöğretim Kurumlarına Giriş Sınavı'na (OKS) giren öğrenciler içerde ter dökerken, velilerden bazıları sınavın bitmesini sabırsızlıkla bekledi, bazıları da oturdukları kaldırımda uyuya kaldı.

Tüm Türkiye'de bugün gerçekleştirilen OKS'de çocuklarını bekleyen veliler ilginç görüntüler oluşturdu. Adana'da Çobanoğlu Ticaret Meslek Lisesi'nde sınava giren çocuklarını bekleyen veliler okulun önündeki kaldırımda uzun kuyruklar oluşturdu. Çocukların sınavda sesten etkilenmemesi için okulun bahçesine alınmayan veliler, sınav bitinceye kadar kaldırımda ya da araçlarında oturarak bekledi. Çocuğunu sınava iki çocuğunu yanına alarak gelen bir anne, evladı içerde ter dökerken çocuklarıyla birlikte kaldırımda uyuya kaldı. Bazı anneler ise sınavda ter döken çocuklarını yanında getirdiği el işini yaparak bekledi. Bazı veliler ise araçlarında evden getirdiği çayı yudumlayarak çocukların sınav heyecanını atmaya çalıştı.

Kardeşini sınava getiren ve haftaya ÖSS'ye girecek olan bir kişi ise kardeşini beklerken kaldırımda test çözdü. Okulun önünde kaldırıma sığmayan vatandaşlardan bazıları orta refüje oturarak çocuklarını bekledi.

.
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2008 Pazar 12:57:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sedat IP: 88.254.236.xxx Tarih : 8.06.2008 20:35:21

TÜM OKS YE GİREN ARKADAŞLARIM GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM.ÇÜNKÜ ÜZERLERİNDEN BÜYÜK BİR YÜK KALKTI.UMARIM İNŞALLAH HERKES DİLEDİĞİ LİSEYİ KAZANIR SAĞOLUN.