4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Adana'da olay var!

TFF 2. LİG'DE GERGİN MAÇ

TFF 2. Lig 4. Grup'ta oynanan maçta Adana Demirspor'un golünün ardından sahaya girerek orta sahaya takımlarının bayrağını dikmek isteyen taraftarlara önce futbolcular sonra özel güvenlik görevlileri ve çevik kuvvet polisi müdahale etti.

Adana 5 Ocak Stadı'nda Adana Demirspor ile Tarsus İdmanyurdu arasında oynanan karşılaşmanın 29. dakikasında ev sahibi takım Ceyhun Yelkenci'nin attığı golle 1-0 öne geçti. Futbolcular, rakipleri karşısında öne geçmenin sevincini yaşarken, tel örgülerden atlayan bir taraftar sahaya girerek elindeki dev Adana Demirspor bayrağını orta sahaya dikmek istedi. Çılgın taraftar, futbolcuların engeliyle karşılaştı. Bu sırada ise başka bir taraftar daha sahaya girerek elindeki bayrağı dikmek için orta sahaya doğru

koşmaya başladı. Futbolcular, çevik kuvvet polisi ve özel güvenlik görevlileri taraftarları engellemeye çalışırken, yaklaşık 10 taraftar daha sahaya girdi. Polis, sahaya giren taraftarlara müdahale ederek gözaltına aldı.

Olaylar nedeniyle taraftarlar ile futbolcular arasında tartışma çıktı. Karşılaşma 6 dakikalık aranın ardından yeniden devam etti.

Öte yandan, karşılaşma öncesi Tarsus İdmanyurdu taraftarlarının bulunduğu otobüse saldırmak isteyen Adana Demirsporlu yaklaşık 10 taraftar polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Adana Demirsporlu taraftarlar Erdoğan Çıtak Polis Merkezi'ne götürüldü.

TFF 2. LİG'DE GERGİN MAÇ
TFF 2. LİG'DE GERGİN MAÇ
TFF 2. LİG'DE GERGİN MAÇ
TFF 2. LİG'DE GERGİN MAÇ
TFF 2. LİG'DE GERGİN MAÇ
TFF 2. LİG'DE GERGİN MAÇ
TFF 2. LİG'DE GERGİN MAÇ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2009 Pazar 15:10:05
Güncelleme :13 Aralık 2009 Pazar 17:16:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?