29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Adana'da olaylı maç

TFF 2. Lig 5. Grup'ta oynanan Adanaspor-Şanlıurfa Belediyespor maçının son dakikalarında sahada yaşanan olaylar stat dışına taştı.

Maç bitiminde stat dışında yaşanan olaylar sırasında bir polis memuru yaralandı.


Grupta liderliğini sürdüren Adanaspor'un mutlak galibiyet için çıktığı maçta müsabakanın hakemi Serkan Varol, 43. dakikada evsahibi takımdan Yılmaz'ı kırmızı kartla oyun dışı bıraktı. Maçın 51. dakikasında Adanasporlu Cem'in attığı golü de öncesinde faul olduğu gerekçesiyle iptal eden hakem Varol'un bu kararı, statta tansiyonun artmasına neden oldu.

Eksik oynayan Adanaspor'da sinirler iyice gerilirken, 86. dakikada Halil Yiğit'in attığı gol evsahibi takımın futbolcu ve taraftarlarının öfkesini daha da artırdı. Şanlıurfa Belediyespor 87. dakikada Ferdi, 90. dakikada İbrahim'le 2 gol daha bularak 3-0 öne geçince, taşkınlık çıkaran Adanaspor taraftarları, köşe atışına gelen konuk takım oyuncuları ile hakem Serkan Varol'u pet şişe yağmuruna tuttu.

Atılan sert bir cismin isabet ettiği konuk takım oyuncusu Ferdi yere yığılırken, bitiş düdüğünden sonra hakem Varol ve Adanasporlu futbolcular tribünlerden büyük tepki gördü.


Öfkeli Adanaspor taraftarları stat dışında da olay çıkardı. Stat çıkışında, Şanlıurfa Belediyespor otobüsünü taş yağmuruna tutan taraftarların attığı taşlardan biri, Adanaspor otobüsüne çarparak ön camınının kırılmasına neden oldu. Polis öfkeli taraftarları coplarla kovalayarak dağıtırken, ara sokaklara kaçan taraftarların attığı taşlardan biri karnına isabet eden bir polis memuru yaralandı. Yaralı polis, stat önüne gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

İha
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2007 Cuma 01:26:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erman IP: 85.104.197.xxx Tarih : 21.09.2007 02:22:09

Onları allah bildiği gibi yapsın bunlar taraftar değil birkaç çapulcu 17-18 yaşında bir avuç çocuga sahıp cıkamadılar dısarıda polısler ...!