29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Adana'da sarhoş komedisi

Adana'da sarhoş bir vatandaş, yoldan geçen araçların geçişini engelleyerek sürücülere zor anlar yaşattı. Olay yerinden bir ambulansın geçişine de engel olunca çevredeki bir vatandaşın saldırısına uğrayan alkollü şahıs, bindirildiği polis otosunun kapısını da kendisinden özür dilenmesi için tekmeleyerek taşkınlığını sürdürdü. 

Çınarlı Mahallesi 28 sokakta meydana gelen olayda, Mersin'in Mut ilçesinden Adana'ya gelen ve işsiz olduğu bildirilen Şükrü D. (33), alkol aldıktan sonra yoldan geçen araçları durdurarak, "Öldürün beni" diye bağırmaya başladı. 

Sarhoş vatandaşın engellemesiyle karşılaşan sürücüler ise yollarına bir süre devam edemeyerek beklemek zorunda kaldı. Araçların geçişini engelleyen Şükrü Dursun bir taraftan da, "Assınlar, öldürsünler beni" diye bağırmaya başladı. 

Bekleyen araçlara içerisinde hasta bulunan bir ambulans da eklenince çevredeki bir vatandaş çılgına döndü. Şükrü Dursun'a saldıran vatandaş, kendisini engelleyen çevredekilere de "Yüz vermeyin kardeşim bu adama. Orada ambulans bekliyor, içerisinde hasta var" diyerek tepki gösterdi. 

Bir yandan araçların geçişini engelleyen Şükrü Dursun diğer yandan da kendisine engel olmak isteyen vatandaş ile tartıştı. 

Bu sırada, olay yerinden geçmekte olan bir yunus ekibi sarhoş vatandaşı ikna etmeye çalıştı. Yoldan geçen araçlara sarılarak geçişini önleyen sarhoş vatandaş, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından ekip otosuna bindirilmek istedi. Kendisine saldıran vatandaşın özür dilemesini isteyerek polislere direnen Dursun, "Onu da almazsanız daha çok film çıkartırım" diye bağırdı. Ancak Dursun, ekip otosuna bindirildi. Ekip otosunun ark kapısını tekmeleyerek tepkisini sürdüren sarhoş vatandaş polis merkezine götürüldü.
İHA
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2007 Perşembe 16:27:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?