2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Adana'da silahlar konuştu

Edinilen bilgiye göre, olay, bugün saat 13.15 sularında Kazım Başer Mahallesi Mustafa Kemalpaşa Bulvarı üzerindeki Özdemir Market önünde meydana geldi. Yusuf Göktepe, marketten ekmek aldıktan sonra dışarı çıktı. Bu sırada, olay yerine otomobiliyle gelen Erdoğan Irk, tabancasını çıkartarak 2 el ateş etti. Tabancadan çıkan kurşunlardan biri Göktepe’nin sağ dizine isabet ederken, diğeri sol baldırından girip çıkarak, arkasında bulunan market sahibi Zeki Özdemir’e isabet etti.


Yaralama olayının duyulması üzerine olay yerine gelen Göktepe’nin ağabeyi İhsan Göktepe, kardeşini kendi arabasıyla Adana Devlet Hastanesi’ne götürdü. Diğer yaralı Zeki Özdemir ise ambulansla Sosyal Sigortalar Kurumu Hastanesi’ne kaldırıldı. Devlet Hastanesi’nde, saldırganın Erdoğan Irk olduğunu söyleyen İhsan Göktepe, "Aramızda para nedeniyle küçük bir anlaşmazlık vardı. Öğleyin kardeşimin yanına gelmiş, konuştuktan sonra arabasına alıp markete kadar gitmişler. Kardeşim marketten ekmek alıp çıktıktan sonra ateş edip yaraladıktan sonra kaçtı" diye konuştu.


Göktepe’nin bacağından çıkan kurşunla yaralanan Özdemir, olayın nasıl olduğunu hatırlamadığını belirterek, "Namazdan gelmiştim, markete uğrayıp eve gidecektim. Bu sırada bir araba geldi, içinden müşteri indi. Alışveriş yaptıktan sonra çıktı, ben de arkasından dışarı çıkıyordum. Birden otomobildeki adam tabancayla ateş etmeye başladı. Müşteriye isabet eden kurşun bana da isabet etti" dedi.


Polis, 2 kişiyi yaraladıktan sonra otomobiliyle kaçan Erdoğan Irk’ı olayda kullandığı Browning marka tabancasıyla birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Irk, kendisi gibi esnaf olan Yusuf Göktepeyi alacak verecek meselesi yüzünden vurduğunu söyledi.

iha-adana
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2004 Çarşamba 17:21:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?