2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Adana'da silahlı çatışma

Saldırının çatışmaya dönüşmesi sonucu cezaevi firarisi ile beraberindeki şahıs olay yerinden uzaklaşırken ticari taksi içerisindeki 2 kişi, kaçmaya çalıştıkları sırada polis tarafından yakalandı.


Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan İlçesi, D-400 Karayolu üzerinde meydana geldi. Seyhan Oteli önünden 01 T 1093 plakalı ticari taksiye binerek Mersin yönüne giden Bilal Elman (28) ile Mazlum Biçim (23), TEKEL Müdürlüğü önüne geldiklerinde kendilerini takip eden araçta bulunan 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırıya uğrayan şahısların da karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı.


Daha sonra saldırıyı başlatan şahıslar olay yerinden uzaklaştı. Olaydan hafif sıyrıklarla kurtulan Bilal Elman ile Mazlum Biçim ise kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalandı. Kaçmaya çalışırken polise silah çektiği belirtilen Bilal Elman, kendilerine cezaevi firarisi Hasan Tabak ve yanında bulunan şahsın ateş ettiğini iddia etti.


Saldırıyı arkadaşıyla birlikte gerçekleştirdiği iddia edilen Hasan Tabak’ın (23), "adam öldürmeye teşebbüs" ve "organize suç örgütü mensubu" olmak suçundan girdiği Adana Kürkçüler F Tipi Kapalı Cezaevi’nden 7 Mayıs 2004 tarihinde firar ettiği bildirildi.
Emniyet güçleri olayla ilgili tahkikatın devam ettiğini bildirdi.

ADANA (İHA) -
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2004 Salı 16:21:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?