30
Nisan
2024
Salı
ADANA

Adana'da silahlı saldırı

Adana'da bir kişi, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı.
Olay, saat 20.00 sıralarında Cemalpaşa Mahallesi üzerinde bir işyerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, ikametteki işyerlerinin sahibi olduğu belirtilen Ahmet G. (37), 1 hafta önce alacak-verecek meselesi yüzünden tartıştığı öğrenilen İ.Y. ile telefonda tartıştı. 

İddiaya göre, daha sonra 01 JL 474 plakalı bir otomobille olay yerine gelen İ.Y., işyeri önünde bekleyen Ahmet G.'yi kurşun yağmuruna tuttu. Ayaklarına isabet eden kurşunlarla yaralanan Ahmet G., olay yerine çağrılan ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Ahmet G.'nin ameliyata alındığı bildirildi. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Zanlı İ.Y., 01 JL 474 plakalı otomobille olay yerinden kaçarak izin kaybettirdi. Ekipler, zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. 

Yaralı Ahmet G., kendisini yaralayanınların dükkanlarını elinden almak istediğini ve tefeci olduklarını ileri sürerken; Ahmet G.'nin ağabeyi ise, "1.5 dönüm tapulu yerimizi zorla almak istiyorlar" dedi.
Olay yerinde yapılan incelemelerde 6 adet boş kovana rastlanırken, seken kurşunlardan bir tanesi durakta bekleyen 01 T 1580 plakalı taksinin sol arka camını patlattı.
iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2007 Cuma 01:20:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?