2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Adana'da şüpheli çanta paniği!

Adana'da, bir bankanın önüne bırakılan çanta, paniğe neden oldu. Patlatma ihtimaline karşı jammer cihazıyla bölgede güvenlik önlemi alan polis ekiplerinin fünyeyle patlattığı çantadan, CD ve kağıt çıktı.

Olay, dün akşam saat 24.00 sıralarında Cemalpaşa Mahallesi Gazipaşa Bulvarı Halk Bankası önünde meydana geldi. Banka ile bir apartman girişinin otomatik kapı açma cihazının yanına bırakılan sahipsiz el çantasını gören vatandaşlar, bomba olabileceği şüphesiyle polise haber verdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alıp, bomba uzmanlarına haber verdi. Bu sırada, polisler çanta çevresinde şerit çekip vatandaşları uzaklaştırarak, evlerine girmelerini söyledi. Çantanın bulunduğu cadde
de iki yönlü trafiğe kapatıldı.

Olay yerine gelen bomba uzmanları, jammer cihazını çalıştırıp, herhangi bir cep telefonu veya telsizle patlatma ihtimaline karşı cihaz bağlantılarını kesti. Bölgede cep telefonu ve telsizler çalışmazken, bomba uzmanı çantaya fünye yerleştirdi. Büyük bir gürültüyle patlatılan çantadan, CD ve kağıtlar çıkarken, vatandaşlar rahat bir nefes aldı. Yapılan incelemenin ardından kapatılan yol yeniden trafiğe açıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2008 Çarşamba 10:02:46
Güncelleme :3 Eylül 2008 Çarşamba 10:06:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?