3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Adana'da şüpheli paket paniği!

Adana'da, bir kafeye bırakılan şüpheli paket heyecanlı dakikaların yaşanmasına neden oldu.

Bomba imha ekiplerinin şüpheli paketi kontrollü bir şekilde patlatacağını öğrenen kafe sahipleri buna engel olmak isterken, güvenlik şeridini geçerek paketi kafenin dışına çıkaran kafe çalışanı gözaltına alındı.

Akşam saatlerinde Turgut Özal Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren Kafe Deniz'de, gazeteyle kaplı sahipsiz bir kutu olduğunu fark eden vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Kafeyi boşaltan polis, bomba imha ekipleri gelene kadar güvenlik şeridi oluşturdu. Bomba imha ekiplerinin şüpheli paketi kafenin içinde patlatacağını öğrenen iş yeri sahipleri duruma tepki gösterdi.

İş yeri sahipleri polis ile tartışırken, güvenlik şeridini aşan Rıdvan Albayrak isimli genç, kafenin içindeki şüpheli paketi dışarı çıkartarak yere bıraktı. Paketi yere bıraktıktan sonra kaçan kafe çalışanı, kısa süren kovalamacanın ardından polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına tepki gösteren 1 kişi de gözaltına alınarak karakola götürüldü. Kontrollü bir şekilde patlatılan kutunun içinden 2 adet portakal çıktı.

Yaşanan korku dolu dakikaların ardından rahat bir nefes alan vatandaşlar polisi alkışladı.

.
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2008 Cumartesi 10:42:07
Güncelleme :26 Nisan 2008 Cumartesi 10:47:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ayseyıdız IP: 88.254.145.xxx Tarih : 26.04.2008 21:18:35

ben de ordaydım portakal mı varmış içinde biz pasta sanmıştık çok heyecanlıydı cafenin üstündeki apartmanda bomba patlayınca yaşlı teyze dışarı çıktı çok komikti