2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Adana'da taksicilerin rant kavgası cinayetle sonuçlandı

Adana’da, iki taksi durağı arasındaki rant kavgası cinayetle sonuçlandı. Bir taksici, taksi durağında tüfek ve tabancalı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Olay, bugün saat 14.30 sıralarında Seyhan İlçesi Yurt Mahallesi 340 Sokak başında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir hafta önce Mahfesığmaz taksi durağını faaliyete geçirdiği belirlenen 35 yaşındaki Mustafa Doğan, aynı yerde bulunan Yalı taksi durağına kayıtlı oldukları iddia edilen üç kişinin silahlı saldırısına uğradı. Pompalı tüfek ve tabancayla Doğan’a ateş eden saldırganlar, kendilerini bekleyen bir başka araçla olay yerinden uzaklaştı. Göğsü’nden aldığı üç kurşun ve bacağına isabet eden saçmalarla ağır yaralanan Murat Doğan, saldırganları bir süre bıçakla kovaladıktan sonra yere düştü.

Ambulansla Adana Numune Hastanesi’ne kaldırılan Doğan, kurtarılamadı. Olay yerinde araştırma yapan jandarma 7.65 mm çapına ait 25 adet ait boş kovan, tüfek kartuşları ele geçirdi. Ayrıca olayda kullanılan pompalı tüfek de Yalı taksi durağı önündeki çalılıklarda bulundu. Maktule ait ekmek bıçağı da incelemeye alındı.

Jandarma kaçan zanlıları yakalamak için geniş çapta soruşturma başlatırken olayı gören çocuklar yaşadıklarını şaşkınlık içerisinde anlattılar.

ADANA-(İHA)
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2004 Cumartesi 20:45:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?