2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Adana'da trafik kazası: 2 ölü, 5 yaralı

Adana’da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, Öğretmenler Bulvarı Real Kavşağı’nda saat 18.30 sıralarında meydana geldi. TEM Otoyolu’ndan, D-400 Karayolu yönüne gitmekte olan 06 CAM 67 plakalı Sinan Tekgöz (32) yönetimindeki cam yüklü kamyon, Real Market’ten, Öğretmenler Bulvarı’na çıkan, Ebru Elkuran (30) yönetimindeki 55 LT 366 plakalı özel otomobile çarptı. Kazada otomobilde bulunan Gül Deniz Duman (8) hayatını kaybetti. Kazada otomobil sürücüsü Ebru Elkuran ile otomobilde bulunan Serap Kütük, Kaan Kütük, Emine Duman, Özlem Duman yaralandı. Kaza sonrası otomobile sıkışan yaralılar kurtarma ekiplerinin çalışması sonucunda sıkıştıkları araçtan çıkarılarak, Adana Numune ve Çukurova Üniversitesi Balcalı Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındılar. Yaralıların hayati tehlikeyi atlatamadığı ve sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi.
Kazanın etkisiyle kamyonda yüklü bulunan kütle halindeki 15 ton cam kırılarak yola saçıldı. Kaza nedeniyle yol trafiğe kapanırken ulaşım servis yolundan sağlandı. İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla yol temizlenerek, trafiğe açılırken, kamyon sürücüsü Sinan Tekgöz, polis tarafından gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Adana'da akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında ölenlerin sayısı 2'ye yükseldi.
Edinilen bilgiye göre, 06 CAM 67 plakalı Sinan Tekgöz (32) yönetimindeki kamyonun çarptığı, Ebru Elkuran (30) yönetimindeki 55 LT 366 plakalı otomobilde bulunan Kaan Kütük (11) kaldırıldığı Çukurova Üniversitesi Balcalı Araştırma Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
ADANA - İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2004 Cuma 08:59:51
Güncelleme :9 Temmuz 2004 Cuma 13:31:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
volkan duman IP: 195.175.50.xxx Tarih : 3.02.2011 16:26:30

çok zor bir durumdur kazada hayatını kaybeden kız çocuğu güldeniz duman benim yiğenimdir kim ne derse desin o kzada kesin olarak da aslında deliller kanıtlamaktadır hata kamyoncudadır  ama bu memelekette asayiş adalet haklı olmadığı için mağdur olan haytı yaşamı sönen benim ablamdır abimdir allah bunlara müsade olanlara mutlu huzurlu bir hayat sürdürmesin