30
Nisan
2024
Salı
ADANA

Adana'da trafik kazası: 2 yaralı

Adana'da gece geç saatlerde meydana gelen trafik kazasında yoldan çıkarak bulvar üzerinde bulunan demir korkulukları biçen otomobil içerisinde sıkışan iki kişi güçlükle çıkarıldı.

Olay, Adana-Mersin D-400 Karayolu üzerinde bulunan Türkkuşu Kavşağı'nda gece saat 03.00 sularında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İsmet A. (42) yönetimindeki 01 TZ 492 plakalı otomobil, aşırı sürat sebebiyle bir anda yoldan çıktı. Hızla bulvar üzerinde bulunan demir korkulukları ve ağaçları biçmeye başlayan otomobil takla atarak durabildi.

D-400 Karayolu'nun trafiğe kapandığı olayda, şoför İsmet A. ve arkadaşı Rahmi Akgüneş (46) yaralandılar. Otomobil içerisinde sıkışan ve çıkamayan iki şahıs çevredeki vatandaşların ve polisin müdahalesi ile kurtarılmaya çalışıldı. Sürücü İsmet A. vatandaşlar tarafından otomobilden çıkarılırken, Rahmi Akgüneş, sıkıştığı yerden çıkarılamayınca durum Adana Büyükşehir Belediyesi'ne ait CANKUR ekiplerine bildirildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, gerçekleştirdikleri çalışma ile Akgüneş'i de otomobilden çıkarmayı başardılar.

Şoför İsmet A., 112 Acil Servis ekipleri tarafından hemen hastaneye kaldırılırken, daha sonra otomobil içersinden çıkarılan Rahmi Akgüneş, CANKUR ekiplerinin kollarında olay yerine gelecek diğer ambulansı bekledi. Dakikalar sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri Akgüneşi de hastaneye kaldırarak tedavi altına aldılar.
Adana Numune Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

iha
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2007 Cuma 10:57:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mustafa Salmaz IP: 91.89.248.xxx Tarih : 4.11.2007 11:02:57

Bize acilen yeni bir Trafiik yasasi lazim! Acilen 2000 den önce trafige giren arabalarin Trafikten men edilmesi lazim.Bu tür Hurda arabalar yoksa daha cok can alir.