4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Adana'da trafik kazası: 5 yaralı

Adana'da alkollü olduğu iddia edilen sürücünün kullandığı otomobil, kaldırımda yürüyen 4 kişiye çarparak bir sitenin bahçesine girdi. Kazada 5 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saat 22.30 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Akkapı Mahallesi Şıh Cemil Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, alkollü olan Özer A. (27) yönetimindeki 34 EK 4142 plakalı otomobil, kaldırımda yürüyen Soner Ş. (18), Aycan D. (18), Figen D. (22) ve Selda B.'ye (28) çarptıktan sonra bir ağaca ve ardından Güney Yıldızı Sitesi'nin bahçe duvarına çarparak durabildi.

Kazada otomobil sürücüsü Özer A. ile kaldırımda yürüyen 4 kişi yaralandı. Yola savrulan yaralılara ilk müdahaleyi resmi ve sivil polis ekipleri yaptı. Yaralılar, olay yerine çağırılan ambulanslarla Adana Devlet Hastanesi, Numune Hastanesi ve Çukurova Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralı sürücünün alkollü olduğu iddia edilirken, kaza sonrası araç içerisinde ve çevresinde çok sayıda bira şişesine rastlandı. Yaralılardan Aycan D.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, kazayla ilgili tahkikat devam ediyor.
 

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2009 Salı 09:21:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?