3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Adana'da tüp patladı: 5 yaralı

Adana'da piknik tüpünün patlaması sonucu, anne ve 4 çocuğu yanarak yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Dağlıoğlu Mahallesi 20. Sokak'ta, Yıldız Tarhan'ın akşam yemeğini pişirdiği piknik tüpü, henüz belirlenemeyen nedenle patladı.

Patlamanın etkisiyle evin camları kırıldı. Mutfakta bulunan diğer tüpün de alev alması sonucu çıkan yangın büyüdü.

Bu sırada, anne ve yaşları 2 ile 8 arasında değişen çocukları Ceren, Fatma, İrem ve Enes, çeşitli yerlerinden yaralandı.

Patlamayı duyan ve yardıma gelen komşuları tarafından Adana Devlet Hastanesine kaldırılan anne ve 4 çocuğu, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Çukurova Devlet Hastanesine sevk edildi.

Yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

AA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2008 Salı 18:22:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
orhan göktaş IP: 88.227.144.xxx Tarih : 4.06.2008 17:14:52

öncelıkle gecmıs olsun tarhan ailesıne kesınlıkle kulandıkları piknık tup sahte oldugunda patlama olmustur acaba neden patlayan tupler zengın mahalelerde patlamıyor ama nedense patlayan TUPLER KIRSAL MAHALELERDE PATLIYOR YETKILILERE SESLENIYORUM TABIKI YAZDIKLARIMLA ILGILENIRSELER GULPINAR MAHALESI VE DAGLIOGLU MAHALESI GULBAHCESI YENIBEY MAHALESINDE DENETLEME YAPSINLAR BAKALARIN SATIKLARI BUTUN TUPLER KORSAN DOLUM YAPILIYOR AMA NEYAPSIN HALKIMIZ SAHTE OLDUGUNU BILMIYORLAR BAKAL ESNAFINA GUVENIP ALIYORLAR BAKAL DAHA COK PARA KAZACAM DIYE SAHTE TUP SATIYOR LUTFEN BU YAZDIGIM MAHALELERLE ILGILENSIN YETKILILER ORHAN GOKTAŞ