2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Adana'da uyuşturucu operasyonu

Bilal Can (32) ve Naim Ünaldiken (19) adlı enişte ile kayınbiraderin, ellerinde bulunan uyuşturucuları satmak için 16 yaşındaki D.M.G. isimli çocuğu kurye olarak kullandıkları tespit edildi.

Alınan bilgiye göre, bir ihbar üzerine harekete geçen Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi’ne bağlı Narkotik Büro görevlileri, alıcı kılığına girerek D.M.G. ile pazarlık için buluştu. Elinde bulunan uyuşturucuyu satmak isteyen küçük D.M.G., sivil polislerce suçüstü yakalandı. D.’nin Yenibey Mahallesi’ndeki evinde yapılan aramada çok miktarda uyuşturucu ile aynı nitelikte hap ele geçirildi.

 D., sorgusunda uyuşturucuyu Naim Ünaldiken ile Bilal Can isimli şahıslardan temin ettiğini uyuşturucu satmak için kendisine 10 milyon lira yevmiye verdiklerini söyledi. Bunun üzerine polis, her iki şahsı da kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Almanya doğumlu Bilal Can ise sorgusunda uyuşturucuyu Antakya’dan Yasin isimli bir şahıstan aldığını söyledi.

Sorgularının ardından önce Cumhuriyet Savcılığı’na ardından da mahkemeye sevk edilen Naim Ünaldiken, eniştesi Bilal Can ve küçük satıcı D.M.G., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

iha-adana
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2004 Cumartesi 12:31:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?