2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Adana'da yangın

Adana'da bir evde çıkan yangın, mahalle sakinleri tarafından söndürüldü. Polis, evde esrar izmariti ile eroin bulaşıklı enjektör ile kaşık buldu.

Edinilen bilgiye göre, Beyazevler Mahallesi 80058 Sokak'taki bir evden duman yükseldiğini fark eden semt sakinleri, önce durumu itfaiye ile polise bildirdi, ardından kazma ve hortum alarak yangına müdahalede bulundu. Önce evin pencere camını, ardından kazmayla kapıyı kıran mahalle sakinleri, itfaiye ekipleri gelene kadar yangını söndürdü. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangının sigara izmaritinden çıktığını söylerken, yanan evde araştırma yapan polis ekipleri, esrar izmaritleri ile eroin bulaşıklı enjektör ile kaşık buldu. Yanan evde bir erkek şahsın oturduğunu belirten semt sakinleri, "Çok nadir görüyoruz. Ama evin ışıkları sürekli yanıyor. Kim olduğunu ve ne iş yaptığını bilmiyoruz" dediler.

Polis ekipleri, sadece isminin Mehmet olduğu bildirilen şahsa ulaşmak için çalışma başlatırken, Gasp ve Narkotik Büro Amirliği ekipleri de evde inceleme yaptı.

Olayla ilgili çalışmaların devam ettiği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2008 Çarşamba 17:29:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?