2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Adanalı "Dilber Hala" Facebook'ta

Sevilen dizi Avrupa Yakası'nda Binnur Kaya'nın canlandırdığı Adanalı "Dilber Hala" tiplemesi bir anda tüm Türkiye'nin sevgilisi haline gelirken, Adana Demirsporlu taraftarlar sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta "Dilber Hala Adana Demirspor atkısıyla çıksın mı?" oylaması yapıyor.

4 sezondur devam eden, senaryosunu Gülse Birsel'in yazdığı dizinin karakterleri arasına bu sezon dahil olan "Dilber Hala" tüm Türkiye tarafından beğeniyle izlenirken, özellikle Adanalıların gönlünde taht kurdu. Dizide daha önce "Şahika Koçarslanlı" rolüyle yer alan Binnur Kaya, "Dilber Hala" tiplemesiyle de büyük beğeni topladı.

Dizide Adana yöresinde kullanılan "Dıkandım, hoşşik, gadasını aldığım, kele, sıska" gibi kelimeleri kullanan "Dilber Hala" için, sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta grup kuruldu. Adana Demirsporlu taraftarların kurduğu gruba "Adanalı Dilber Hala Grubu" ismi verilirken, grupta, "Dilber Hala Adana Demirspor atkısı takarak çıksın mı?" oylaması da yapılıyor.

5 gün önce kurulan ve yaklaşık 5 bin kişinin katılması beklenen gruba şu ana kadar 5 bin 340 kişi üye oldu. Bunun üzerine dizinin resmi internet sitesinde de "Dilber hala dizide Adana Demirspor atkısıyla çıksın mı?" başlıklı bir bölüm açıldı.
Adana Demirspor'un taraftar grubu Şimşekler, bununla da kalmayarak, Pazar günü oynanan Turgutluspor maçında, üzerinde "Dilber Hala"nın fotoğrafının bulunduğu, "Tak atkımızı, gurbette üşüme Dilber Hala" yazılı pankart açtı.

Mavi-lacivertli takımın taraftarları, şimdi "Dilber Hala"nın Adana Demirspor atkısı takacağı günü bekliyor.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2008 Pazartesi 13:07:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nazik IP: 212.175.112.xxx Tarih : 16.11.2008 14:03:49

adana harikasınız dilber hala zaten super pankart çok güzel olmuş baybay