2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Adanalı aileye yardım yağıyor

Çetinkaya Mağazası Yönetim Kurulu Üyesi Niyazi Çetinkaya ile Bedri Çetinkaya, CHP Milletvekili Kemal Sağ’ın isteği üzerine bugün anne Şerife Uludağ, Sermin Uludağ ve ablası Hatice Uludağ’ı mağazaya getirerek giyecek ihtiyaçlarını karşıladı. Okul formasına kavuşan Sermin Uludağ’ın haftalar sonra yüzü gülerken "Artık benim de formam var. Okula gideceğim için çok mutluyum. Bana bu imkanı veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Anne Şerife Uludağ da, eşinin işsiz, çocuklarının yarı aç vaziyette okula gittiğini belirterek, "Durumumuz ortaya çıktıktan sonra çok arayan oldu. Ama evimize gelip, halimizi gören olmadı. Sıkıntımız büyük. Bize önce karnımızı doyurabileceğimiz bir iş lazım. Kirada oturuyoruz. 5 çocuğumun hepsi okuyor. İkisi yatılı yurtta. Diğerleri yanımızda sefaleti yaşıyor. Keşke bize bu elbiseler yerine ekmek verilseydi"diye gözyaşı döktü.

Şerife Uludağ’ın bu sözleri üzerine Niyazi Çetinkaya, anneye mağazada iş imkanı araştıracaklarını kaydederek, bir de gıda yardım paketi verilmesini kararlaştırdı.
CHP Milletvekili Kemal Sağ da, Adana’da çok fakir bulunduğunu, Uludağ Ailesi’nin de buna örnek olduğunu belirterek, Ramazan öncesi hayırseverleri yoksullara yardımda bulunmaları için çağrıda bulundu.

iha-adana
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2004 Çarşamba 11:27:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?